Κοινή πρωτοβουλία του Ν. Φαρμάκη και του Δ. Πτωχού για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

    Ημερομηνία:

    Οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και  Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία για την προώθηση της αναβάθμισης του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ένα έργο μεγάλης σημασίας τόσο για την βελτίωση της οδικής ασφαλείας όσο και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

    Στη συνάντηση τους, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, συζητήθηκαν τα βασικά σημεία του έργου, ενώ προγραμματίζεται και συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό για τον καθορισμό των απαραίτητων ενεργειών.

    Η σημασία του έργου για την οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής είναι αναμφισβήτητη. Απαραίτητη επίσης είναι η βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε έναν δρόμο με υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο.

    Για αυτούς τους λόγους, οι επαφές θα συνεχιστούν, με σκοπό να διασφαλιστεί ότι θα προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες μελέτες και παρεμβάσεις, ώστε να βελτιωθεί η ασφάλεια και η ταχύτητα των μετακινήσεων στον συγκεκριμένο οδικό άξονα.

    Μετά τη συνάντηση, ο κ. Φαρμάκης επεσήμανε ότι μετά την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών – Πύργου, η αναβάθμιση του οδικού άξονα που θα συνδέσει την Ηλεία με τη Μεσσηνία θα σηματοδοτήσει την επί της ουσίας ολοκλήρωση ενός έργου που θα προσφέρει ισχυρή οικονομική ανάπτυξη στην δυτική πλευρά της Πελοποννήσου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρία σημάδια που αποκαλύπτουν ότι αυτή η σχέση είναι τοξική

    Ο τρόπος που σκεφτόμαστε επηρεάζει το πώς αισθανόμαστε κι...

    Sex Τhoughts: Τι σκέφτονται οι Αντρες μετά το Σεξ

    Τι σκέφτεται ο άντρας μετά το σεξ είτε όταν...

    Οι ερωτικές σκηνές στο Χόλιγουντ – Πώς γυρίζονται και τι έχει να αντιμετωπίσει ένας ηθοποιός

    Ενώ οι ερωτικές σκηνές σε μία ταινία δεν φαντάζουν μεγάλη υπόθεση,...

    Παράξενα φαινόμενα: Νομίζετε ότι κάποιος είναι μαζί σας στο δωμάτιο; Δείτε τι σας συμβαίνει

    Είναι πολλές φορές που είστε μόνοι σας στο σπίτι,...