Κόκορας λαλούσε σχεδόν 80 φορές την ώρα – Πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του

    Ημερομηνία:

    Ο ιδιοκτήτης ενός κόκορα στο Νιου Τάπτον της Βρετανίας κλήθηκε να πληρώσει πάνω από 3.000 λίρες, έπειτα από καταγγελίες γειτόνων για το ασταμάτητο λάλημα του πουλερικού.

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Ανατολικής Ντερμπιχάιρ πραγματοποίησε έρευνα μετά από αναφορές για υπερβολικό θόρυβο. Αξιοποιώντας ειδικό εξοπλισμό παρακολούθησης, κατέγραψε τον κόκορα να λαλά 76 φορές σε διάστημα 50 λεπτών, από τις 05:53 έως τις 06:43.

    Ο ιδιοκτήτης του κόκορα, Ντέρεκ Μπόουερ, έλαβε αρχικά ειδοποίηση για τον θόρυβο. Ωστόσο, δεν συμμορφώθηκε, με αποτέλεσμα η υπόθεση να φτάσει στο δικαστήριο του Ντέρμπι.
    Στις 9 Δεκεμβρίου 2024, το δικαστήριο καταδίκασε ερήμην τον κ. Μπόουερ, καθώς δεν προσήλθε στην ακρόαση. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 660 λιρών, επιπλέον επιβάρυνση 924 λιρών και δικαστικά έξοδα 1.623,96 λιρών, τα οποία όφειλε να καταβάλει εντός 28 ημερών.

    Ωστόσο, το πρόστιμο παραμένει απλήρωτο και η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη νομική υπηρεσία του δημοτικού συμβουλίου για περαιτέρω ενέργειες.

    Γείτονες: «Είναι ένας εφιάλτης»

    Μια γειτόνισσα, μιλώντας στο BBC, περιέγραψε την κατάσταση ως αφόρητη, λέγοντας: «Είναι μία ενόχληση, ένας εφιάλτης. Το κάλεσμα ξεκινάει τα ξημερώματα και, όταν θέλεις να κοιμηθείς, δεν το χρειάζεσαι».

    Επιπλέον, τόνισε ότι ο κόκορας δεν λαλά μόνο το πρωί, αλλά «μερικές φορές συνεχίζει όλη την ημέρα», γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη ζωή των κατοίκων.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συναγερμός στον Βόλο για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 30χρονη γυναίκα

    Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο Βόλου, έπειτα από την εμφάνιση κρούσματος...

    Βρετανία: Ανακοινώνει τη Δευτέρα «μεγάλο πακέτο» κυρώσεων στη Ρωσία

    Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένεται να ανακοινώσει αύριο, Δευτέρα, ένα «μεγάλο...

    Φιλ Κόλινς: Αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του μετά την απόσυρσή του από την μουσική – “Έχω αρρωστήσει πολύ”

    Τρία χρόνια μετά την αναγκαστική αποχώρησή του από τη μουσική,...

    ΠΑΤΡΑ: Ο μάγειρας που χειροτονήθηκε διάκονος – Συγκίνηση στον Αγιο Ανδρέα

    Ποιος είπε ότι οι νέοι άνθρωποι βρίσκονται στις μέρες...
    Best Shop