Κόλαφος ο Σαββιδάκης κατά του Αμβρόσιου

    Ημερομηνία:

    Πυρ και μανία έγινε ο Κωστής Σαββιδάκης με τις δηλώσεις του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου σύμφωνα με τις οποίες απέδωσε την τραγωδία στα Τέμπη σε τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

    Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την οργή τους και ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης που υποδύεται τον παπα-Γρηγόρη στις «Αγριες Μέλισσες» ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του alpha ξέσπασε εναντίον του πρώην Μητροπολίτη υποστηρίζοντας πως τέτοιου είδους δηλώσεις είναι απαράδεκτες.

    «Εχω ξαναπεί ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να τους μαζέψουν. Ο Θεός δεν είναι τιμωρός. Ας ασχοληθούν με τα της εκκλησίας αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν και λένε ό,τι χαζομάρα τους κατέβει στο κεφάλι και ας αφήσουν τον κόσμο να κάνει τη δουλειά του», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύγκρουση κολοσσών: Η Ben & Jerry’s ενάντια στην Unilever

    Καθώς οι ΗΠΑ γιόρταζαν τον Φεβρουάριο τον Μήνα Μαύρης...

    Πύργος: Πήρε τηλέφωνο ως «λογιστής» και της άρπαξαν κοσμήματα – Απάτη με θύμα 73χρονη

    Μια ακόμη υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης προστίθεται στη μακρά λίστα...

    Στον Πύργο η τραγωδία αποτράπηκε στο παρά πέντε – Άνδρας απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του

    Αναστάτωση προκάλεσε το πρωί της Τρίτης η παρουσία ενός...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από την ζωή ο καθηγητής Χρήστος Αντωνόπουλος

    Εφυγε από την ζωή ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος...