Κόλαφος ο Σαββιδάκης κατά του Αμβρόσιου

    Ημερομηνία:

    Πυρ και μανία έγινε ο Κωστής Σαββιδάκης με τις δηλώσεις του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου σύμφωνα με τις οποίες απέδωσε την τραγωδία στα Τέμπη σε τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

    Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την οργή τους και ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης που υποδύεται τον παπα-Γρηγόρη στις «Αγριες Μέλισσες» ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του alpha ξέσπασε εναντίον του πρώην Μητροπολίτη υποστηρίζοντας πως τέτοιου είδους δηλώσεις είναι απαράδεκτες.

    «Εχω ξαναπεί ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να τους μαζέψουν. Ο Θεός δεν είναι τιμωρός. Ας ασχοληθούν με τα της εκκλησίας αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν και λένε ό,τι χαζομάρα τους κατέβει στο κεφάλι και ας αφήσουν τον κόσμο να κάνει τη δουλειά του», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...