«Κόλαση» στην Ινδία: Νέα δραματική αύξηση στα κρούσματα – Πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο οι νεκροί

    Ημερομηνία:

    Με σφοδρότητα εξακολουθεί να επελαύνει το κύμα πανδημίας στην Ινδία. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 546 ασθενείς με νόσο COVID-19 και διαγνώστηκαν ακόμη 39.097 κρούσματα. Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν στα 408.977 (+3.464 σε 24 ώρες).

    Επισήμως, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στη γιγαντιαία χώρα της Ασίας έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 420.016 νεκρούς επί συνόλου 31.332.159 μολύνσεων.

    Πρόκειται για τον τρίτο βαρύτερο αριθμό θυμάτων και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο.

    Ο επίσημος απολογισμός, ο 3ος βαρύτερος παγκοσμίως, πιθανόν είναι πολύ υποτιμημένος, σύμφωνα με ινδούς και ξένους ειδικούς.

    Αμερικανική μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα περιείχε την εκτίμηση πως ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων πιθανόν είναι ως ακόμη και δεκαπλάσιος από αυτόν που ανακοινώνεται από τις υγειονομικές αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο after party των BAFTA

    Στο after party των βραβείων BAFTA έδωσαν «το παρών» η Κλέλια Ανδριολάτου και...

    Θεσσαλονίκη: Έμπαιναν μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους με 4X4 και έσκαβαν για να βρουν αρχαία

    Στη σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί...

    Πάτρα: Αγρια επίθεση σε καρναβαλιστές… επειδή ένας φορούσε διακριτική ποδοσφαιρικής ομάδας

    Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας (23.02.26) στην...

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...