Κολομβία: Απήχθησαν οι γονείς του Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ – Σώθηκε η μητέρα του, αγνοείται ο πατέρας του

    Ημερομηνία:

    luis-diaz
    Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Αγγλία, καθώς ολοκληρώθηκαν τα παράθυρα των εθνικών ομάδων, ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός της Λίβερπουλ Λούις Ντίαζ υπέστη πραγματικό σοκ.

    Το βράδυ του Σαββάτου ομάδα ενόπλων που επέβαιναν σε μηχανάκια ακινητοποίησαν το όχημα των γονιών του και τους απήγαγαν. Λίγο αργότερα πάντως οι πληροφορίες διαφοροποιήθηκαν και είναι πιθανό η απαγωγή να έχει πραγματοποιηθεί από έναν μόνο ένοπλο που όντως επέβαινε σε μηχανή.

    Όλα αυτά συνέβησαν στην γενέτειρα του, το Μπαράνκας, μια πόλη στη βόρεια Κολομβία και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές.

    Μία ώρα αργότερα οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να απελευθερώσουν τη μητέρα του ποδοσφαιριστή χωρίς να γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το που βρέθηκε.

    Η Σιλένις Μαρουλάντα βρέθηκε στο πλευρό των συγγενών της ωστόσο μόνο ανακουφισμένη δεν έδειχνε καθώς ο σύζυγος της, Λουίς Μανουέλ Ντίαζ, παρά τις προσπάθειες των αρχών δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

    Έρευνες

    Μαζί της πάντως επικοινώνησε ο αρχηγός της αστυνομίας στρατηγός Σαλαμάνκα διαβεβαιώνοντας την ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να απελευθερώσουν και τον άνδρα της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Digital Marketing: Πότε (και γιατί) είναι η στιγμή να το αναθέσεις σε ειδικούς;

    Ίσως μόλις ξεκίνησες κάτι δικό σου ή έχεις αναλάβει...

    Τι συμβαίνει με τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις στην Ελλάδα, 18 κακοκαιρίες στη χώρα μέσα σε 4 μήνες – Ανάλυση meteo

    Προκαταρκτική ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων δείχνει ότι στα τέλη του...

    Άνδρες Νεάντερταλ και γυναίκες Homo sapiens: Μελέτη αποκαλύπτει την τάση ζευγαρώματος που διαμόρφωσε το DNA μας

    Οι άνδρες Νεάντερταλ και οι γυναίκες Homo Sapiens είχαν την έντονη τάση να...

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΡΑΣ: Η 16χρονη αρνείται να συναντήσει τους γονείς της

    Σε δομή φιλοξενίας βρίσκεται η 16χρονη Λόρα που είχε...