Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε 39χρονος που συνομιλούσε με την 12χρονη – Πήγε αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ

    Ημερομηνία:

    Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

    Ένα ακόμη άτομο, ηλικίας 39 ετών, ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, να συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την 12χρονη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της. Ο άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και όπως ανέφερε, τον περασμένο Αύγουστο συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που εξέδιδε ο βιαστής- μαστροπός, Ηλίας Μίχος. Ο39χρονος αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας ακόμη άνδρας ηλικίας 54 ετών. Ο άνδρας ανέφερε ότι την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

    Ο 54χρονος ελληνικής καταγωγής, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

    Την Δευτέρα, τρεις άνδρες που είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της 12χρονης, ταυτοποιήθηκαν πως είχαν συναντήσει την ανήλικη, παρα το γεγονός ότι υποστηρίξαν πως δεν το είχαν κάνει. Την ίδια ωρα ο μεγαλύτερος όγκος ψηφιακών πειστηριων έχει εξεταστεί από τα εγκληματολογικα εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ.

    Υπενθυμίζεται ότι και το περασμένο Σάββατο σημειώθηκαν τρεις ακόμη ταυτοποιήσεις ατόμων που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, για την υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ; Η κατάρρευση των ψευδαισθήσεων και το νέο πολιτικό ζητούμενο στην Ελλάδα

    του Νίκου Ι. Νικολόπουλου — Άρθρο Πολιτικής Παρέμβασης Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού...

    Πάτρα: Στην Περιφερειακή Διάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ο Θ. Λουλούδης – φωτό

    Εγραψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Θεόδωρος Λουλούδης: Σήμερα συμμετείχα...

    Πάτρα: Θρήνος για τον Γιάννη Γκοτσόπουλο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αποχαιρετά με θλίψη τον φίλο,...

    Πάτρα: Οσο περνά ο χρόνος και μεγαλώνει το “Τριών”, στην Τριών Ναυάρχων, τόσο καλύτερο γίνεται!

    Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε ξανά το αγαπημένο μας "Τριών" στον...