Κολύμβηση: O Σπύρος Χρυσικόπουλος πλησιάζει στο ρεκόρ Γκίνες

    Ημερομηνία:

    Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος πλησίασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/5) ακόμα περισσότερο σε ένα ανεπανάληπτο κολυμβητικό επίτευγμα που θα τον βάλει στο βιβλίο Γκίνες.

    Τα 250 χλμ. συνεχούς κολύμβησης ολοκλήρωσε στις 4:26 το πρωί της Παρασκευής ο Σπύρος Χρυσικόπουλος και πλησίασε περισσότερο σε ένα φοβερό ρεκόρ που θα τον βάλει στο βιβλίο Γκίνες. Ο Έλληνας κολυμβητής θα συνεχίσει να κολυμπάει σχεδόν αδιάκοπα (έχει ελάχιστα διαλείμματα το πρόγραμμά του) στην 50άρα πισίνα του ΟΑΚΑ ως την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι και στο τέλος θα κάνει… ταμείο.

     

    Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος έχει μια σειρά από απίστευτα κολυμβητικά επιτεύγματα, όπως ότι έχει κολυμπήσει τέσσερις συνεχείς φορές τον Τορωναίο κόλπο καλύπτοντας 104 χιλιόμετρα σε 34 ώρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Stella Andrews με μαγιό στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Stella Andrews με μαγιό στις διακοπές της στην...

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου της Lampedusa

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου...

    Δημόσιο: Σε νέα 24ώρη πανελλαδική απεργία προχωρά η ΑΔΕΔΥ-Ποια είναι τα αιτήματα της

    Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία θα πραγματοποιήσει την 1η Οκτωβρίου η ΑΔΕΔΥ σε...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ: Το νέο κοινωνικό συμβόλαιο απέναντι στον καθεστωτισμό Μητσοτάκη

    Η 89η ΔΕΘ δεν ήταν απλώς μια ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη....