Κομισιόν: Όλα νόμιμα με τη συμμετοχή του Δ. Αβραμόπουλου στην Fight Impunity

    Ημερομηνία:

    «Η συμμετοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην τιμητική επιτροπή του Fight Impunity έγινε κατά απόλυτη συμμόρφωση με τους όρους που έθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την έγκριση της συμμετοχής του». Αυτό τονίζεται σε επίσημη επιστολή που απέστειλε η γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ilze Juhansone στον πρώην Επίτροπο της ΕΕ σχετικά με τη συμμετοχή του στον οργανισμό «Fight Impunity».

    Στην ίδια επιστολή, η κα. Juhansone επιβεβαιώνει ότι ο κ. Αβραμόπουλος ουδέποτε συνομίλησε ή άσκησε επιρροή σε μέλη της Επιτροπής ή άλλων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για θέματα που σχετίζονται με τον εν λόγω οργανισμό.

    Η επιστολή καταλήγει ότι η Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα στοιχεία, αποφασίζει ότι δεν απαιτείται καμία επιπλέον διερεύνηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…. νέα αύξηση τιμών στο μοσχαρίσιο κρέας

    Σε… μόνιμα υψηλό επίπεδο -αν όχι ακόμα υψηλότερο- θα...

    O Ντεζιρέ Ντουέ πήρε το βραβείο Golden Boy 2025

    Ο Ντεζιρέ Ντουέ της Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το βραβείο Golden Boy 2025...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3/12/2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ. ΓΟΔΕΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΤΩΝ 88) Θανούσα κηδεύουμε την Τρίτη...

    Στίβος: Ντουπλάντις και ΜακΛάφλιν-Λεβρόν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς

    O  Αρμάντ Ντουπλάντις και η Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν-Λεβρόν, ανακηρύχθηκαν «Αθλητές...