Κονγκό: Πάστορας σκότωσε τον γιο του «επειδή του το είπε ο Θεός»

    Ημερομηνία:

    Πάστορας Ευαγγελικής εκκλησίας στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό συνελήφθη από την αστυνομία στο βόρειο Κονγκό-Μπραζαβίλ, με την κατηγορία ότι σκότωσε τον 21χρονο γιο του επειδή, όπως ισχυρίστηκε, «του το είπε ο Θεός».

    Ο άνδρας αυτός, που αυτοαποκαλείται «πάστορας Γκαλακό», σκότωσε το παιδί του, έναν μαθητή λυκείου, την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο, του έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι επειδή «άκουσε τη φωνή του Θεού που του ζητούσε να κάνει μια μεγάλη θυσία για να γίνει ισχυρός».

    Δύο συνεργοί του, πιστοί της εκκλησίας του, κρατούνται επίσης από την αστυνομία ως συνεργοί του.

    Συμμαθητές του δολοφονημένου νεαρού επιχείρησαν, ωστόσο, να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και συγκρούστηκαν με αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ένας μαθητής και ένας ιχθυοπώλης, σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν από σφαίρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέες ασπίδες σε ξηρά, αέρα και θάλασσα – Μπαράζ παραλαβής οπλικών συστημάτων το επόμενο τετράμηνο

    Με την Τουρκία να συνεχίζει ακάθεκτη το εξοπλιστικό της πρόγραμμα, το οποίο...

    Αυτό είναι το υπερκατάστημα της Πάτρας που κάνει έκπτωση 30% στα προϊόντα του επειδή… “καήκαμε” από τις φωτιές

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1/

    Λένα Σαμαρά: Το συγκινητικό αντίο της Μίνας Βαλυράκη και του Σάββα Σαββόπουλου στην κόρη του Αντώνη Σαμαρά

    Ο ξαφνικός θάνατος της Λένας Σαμαρά, κόρης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη...

    Η Jaele Corsi με μπικίνι στο Isola dei Conigli της Lampedusa

    Η Jaele Corsi με μπικίνι στο Isola dei Conigli...