Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πήρε πτυχίο στη Θεολογία και την φώναζαν «θεογκόμενα»

    Ημερομηνία:

    Το διάσημο έργο «Σεσουάρ για Δολοφόνους» όπου εργαζόμενοι και πελάτες ενός κομμωτηρίου είναι ύποπτοι για φόνο επιστρέφει στο Θέατρο Λαμπέτη για δεύτερη χρονιά.

    Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην φωτογράφιση της παράστασης. Μεταξύ αυτών και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που αποκάλυψε πως πήρε το πτυχίο της. «Πήρα το πτυχίο μου στη θεολογία πριν από 4 χρόνια. Για να έχετε το φόβο μου. Γι’ αυτό προσέξτε τι κάνετε», είπε με χιούμορ η ηθοποιός.

    «Ήταν μια ανάγκη να ολοκληρώσω κάτι που άφησα στην μέση και για να γεμίσω την καθημερινότητά μου γιατί εκείνη την εποχή δεν δούλευα. Το έριξα στο διάβασμα. Στην αρχή με έλεγαν θεογκόμενα» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε φίδι στον πεζόδρομο της Μαιζώνος – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

    Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της...

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η περιοδεία Φάμελλου στην Αχαϊα – Συνάντηση με Πελετίδη – Αλεξόπουλο

    https://www.youtube.com/watch?v=Yt3lGQZX8Sc Εγρσψε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Μαζί με τον πρόεδρο...

    ΑΧΑΪΑ: Του άνοιξε την πόρτα και την λήστεψε

    Ευρείας κλίμακας αναζητήσεις πραγματοποιούν αστυνομικοί της Αιγιάλειας, για τον...