Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη βόλτα με τον γιο της και η φωτογραφία στο Instagram – «Γίναμε 40 ημερών»

    Ημερομηνία:

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώτη ανάρτηση με τον γιο της στα social media. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες της βόλτες με το μωρό, καθώς σήμερα έγινε 40 ημερών.

    Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τον περίπατό τους και ανέφερε πως πήραν την ευχή από την εκκλησία.

    Φλίγκος

    Στη φωτογραφία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να κοιτά το καροτσάκι, όπου βρίσκεται ο γιος της, ενώ στο άλλο της χέρι κρατάει το σκυλάκι της.

    «Γίναμε 40 ημερών και πήραμε την ευχούλα μας. Η μέρα επιβάλει βολτίτσα με το καρότσι μας. Εγώ σε στιγμιότυπο, δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    Δείτε το στιγμιότυπο:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο τοκογλύφος περίμενε… 10 λεπτά ρέστα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%bb%cf%8d%cf%86%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5-10-%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%ac-%cf%81%ce%ad/

    Οι πυροσβέστες… κάνουν τον σταυρό τους!

    Η περίπτωση της φυλάκισης πυροσβεστών (και μόνο αυτών) για...

    ΠΑΤΡΑ – ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: Μυαλό δεν βάζουν!

    Σε καθημερινή βάση στέλνονται κατά μέσο όρο από την...

    Ξεμπλοκάρει και δικαστικά η εργολαβία ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του κτιρίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας

    Ξεμπλοκάρει και δικαστικά η εργολαβία ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του...