Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θέλω να παντρευτώ αλλά δεν έχω προλάβει, συνέχεια είμαι έγκυος

    Ημερομηνία:

    Σε φιλανθρωπική εκδήλωση βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου την εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσιάστρια μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, καθώς και για την καθημερινότητά της ως μητέρα δύο παιδιών.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», ανέφερε πως δεν της λείπει η τηλεόραση, καθώς νιώθει ότι την γεμίζει η καθημερινότητά της με τα παιδιά της. Παρόλα αυτά, εξήγησε πως έχει μπει σε συζητήσεις για μια πιθανή επιστροφή.

    «Σε αυτή τη φάση που είμαι δεν μου λείπει η τηλεόραση. Με γεμίζει πάρα πολύ η καθημερινότητα με τα παιδιά και αυτό είναι που θέλω να κάνω. Κάνω συζητήσεις αλλά δεν ξέρω αν θα είναι άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Όπως είπε, όσο κι αν θέλει, δεν έχει προλάβει να παντρευτεί, αφού προτεραιότητά τους είναι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Θέλω να παντρευτώ αλλά δεν έχω προλάβει, συνέχεια είμαι έγκυος», δήλωσε χιουμοριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Ποιο είναι το μέγεθος που μετράει και πώς να το προσεγγίσετε

    Στο αιώνιο δίλημμα «μέγεθος ή τεχνική» και το διαχρονικό ερώτημα αν το...

    Αρχαίοι νομάδες πολεμιστές πριν από 2.000 χρόνια έφτιαχναν φαρέτρες από το δέρμα των εχθρών τους

    Η ιστορία των αρχαίων Σκύθων ως τρομακτικών πολεμιστών χρονολογείται...

    Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους – Πώς αλλάζει με την ηλικία

    Πώς φαντάζονται οι γυναίκες τον σύντροφο των ονείρων τους και πόσο...

    10 πράγματα που δεν πρέπει να πλένετε ποτέ με σαπούνι, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν βρίσκεστε σε «φρενίτιδα» καθαρισμού, μπορεί να είναι δελεαστικό...