Κωνσταντίνος Αργυρός: Κρυμμένος από λουλούδια τραγουδά με φόντο τα μάρμαρα του Παρθενώνα

    Ημερομηνία:

    Πρεμιέρα έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον σχήμα, με το κέφι να εκτοξεύεται στα ύψη, τραγουδώντας τις πιο μεγάλες επιτυχίες τους. Μαζί τους, επίσης, βρίσκεται ο Γιώργος Κακοσαίος, με τα λαϊκά τραγούδια να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα.

    Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε το τραγούδι «Αθήνα μου» και από πίσω υπήρχαν ως φόντο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και ένα… βουνό από λουλούδια μπροστά του. Ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού εξασφάλισε για το «Πρωινό» ένα σχετικό απόσπασμα, το οποίο σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή.

    «Αν πάρει κάποιος αυτή την εικόνα και τη στείλει στο Βρετανικό Μουσείο, θα πει “κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά”, με αγάπη το λέω» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε «να το μαζέψουμε σαν να μην έχει υπάρξει. Ήταν μία πρόβα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες γύρω από την πλατεία Αγίου Γεωργίου

    Ρωτήσαμε και τον αντιδήμαρχο Πατρεων Παναγιώτη Μελά! Μέσα στο...

    ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Φοβούνται ότι θα πληρώσουν οι μεριδιούχοι

    Ξεκάθαρος ο Πρόεδρος των μεριδιούχων της Αχαϊκής Τράπεζας Αθ....

    ΠΑΤΡΑ: Να ελεγχθούν τα δένδρα στα Ψηλαλώνια

    Μήπως θα πρέπει να ελεγχθούν από τον τομέα Πρασίνου...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το κορίτσι που “έπιασε” 19.250 μόρια στις πανελλαδικές

    Μία από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες (19.250) στη Δυτική Ελλάδα...