Κωνσταντίνος Αργυρός: Κρυμμένος από λουλούδια τραγουδά με φόντο τα μάρμαρα του Παρθενώνα

    Ημερομηνία:

    Πρεμιέρα έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον σχήμα, με το κέφι να εκτοξεύεται στα ύψη, τραγουδώντας τις πιο μεγάλες επιτυχίες τους. Μαζί τους, επίσης, βρίσκεται ο Γιώργος Κακοσαίος, με τα λαϊκά τραγούδια να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα.

    Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε το τραγούδι «Αθήνα μου» και από πίσω υπήρχαν ως φόντο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και ένα… βουνό από λουλούδια μπροστά του. Ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού εξασφάλισε για το «Πρωινό» ένα σχετικό απόσπασμα, το οποίο σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή.

    «Αν πάρει κάποιος αυτή την εικόνα και τη στείλει στο Βρετανικό Μουσείο, θα πει “κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά”, με αγάπη το λέω» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε «να το μαζέψουμε σαν να μην έχει υπάρξει. Ήταν μία πρόβα».

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Κλείνει προσωρινά, η πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού

    Κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού, την ερχόμενη Τετάρτη,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 30χρονη κατήγγειλε τον αδελφό της για οικογενειακή βία

    Μία 30χρονη γυναίκα, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό και...

    Ηράκλειο: Κατάληψη στην Βασιλική Αγ. Μάρκου

    Σε κατάληψη του χώρου της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο, προχώρησαν...

    Ασθενής πήρε φωτιά μέσα στο χειρουργείο – Κατεπείγουσα ΕΔΕ ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

    Σοκαριστικό περιστατικό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» καθώς μια ασθενής πήρε φωτιά...