Κωνσταντίνος Καρέτσας: Παρέλαση σκάουτερ για τον 17χρονο Έλληνα άσο της Γκενκ

    Ημερομηνία:

    Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς διάλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα δύσκολα ματς με την Σκωτία για τα Play Offs του Nations League.

    Ο 17χρονος άσος της Γκενκ, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα project του σύγχρονου ποδοσφαίρου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρουν πολλών μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων.

    proliptikes

    Μάλιστα, δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφέρουν πως στον Σαββατιάτικο αγώνα της Γκενκ με την Ουνιόν Ζεν Ζιλουάζ, βρέθηκαν σκάουτερ από την Μπάγερν Μονάχου, την Ίντερ, την Τσέλσι και την Αταλάντα για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ο Καρέτσας αγωνίστηκε βασικός για και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, συμβάλλοντας στη νίκη με 2-1.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πώς ψαρεύουν στο διαδίκτυο για χρήματα

    «Δώστε προσοχή. Είστε μέσα στην λίστα των ατόμων της...

    Τα SOS στις φετινές φορολογικές δηλώσεις

    Η αυλαία για τις  φετινές φορολογικές δηλώσεις άνοιξε σήμερα Δευτέρα...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Για τα τάκος με κιμά Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους...

    ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! NS Yamal, ένα πυρηνικό παγοθραυστικό

    ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. θεωρείται τό.. NS...