Κωνσταντίνος Καρέτσας: Παρέλαση σκάουτερ για τον 17χρονο Έλληνα άσο της Γκενκ

Ημερομηνία:

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς διάλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα δύσκολα ματς με την Σκωτία για τα Play Offs του Nations League.

Ο 17χρονος άσος της Γκενκ, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα project του σύγχρονου ποδοσφαίρου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρουν πολλών μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφέρουν πως στον Σαββατιάτικο αγώνα της Γκενκ με την Ουνιόν Ζεν Ζιλουάζ, βρέθηκαν σκάουτερ από την Μπάγερν Μονάχου, την Ίντερ, την Τσέλσι και την Αταλάντα για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ο Καρέτσας αγωνίστηκε βασικός για και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, συμβάλλοντας στη νίκη με 2-1.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μια ξεχωριστή γιορτή για το νέο ξενοδοχείο Filoxenia στην Καλαμάτα – φωτο

Μια ξεχωριστή γιορτή για το νέο ξενοδοχείο Filoxenia, που...

Ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κραγιόν» – Βίντεο

Ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής ετοίμασε ένα...