Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου: Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης κυκλοφόρησε τραγούδι με τίτλο “Ρε Ματζόρε”

    Ημερομηνία:

    Η ιστορία του απασχόλησε τις πρωινές εκπομπές και χάρη στον αυθορμητισμό του κατάφερε να γίνει συμπαθής.

    Φλίγκος

    Ο ρεμπέτης Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης πριν από περίπου δύο μήνες έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, εξαιτίας του προστίμου που «έφαγε» επειδή είχε οργανώσει κορονοπάρτι με άλλους μουσικούς στη Θεσσαλονίκη,

    Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό τον πρόδωσε ο πρώην της κοπέλας του.

    «Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή», είχε πει μεταξύ άλλων.

    ICECAP

    Αυτό το «Ρε ματζόρε» έγινε viral και ο ρεμπέτης από την Θεσσαλονίκη άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και το έκανε τραγούδι, με το οποίο αφηγείται όλη την περιπέτειά του.

    O γνωστός πλέον νεαρός ρεμπέτης Κουτσαβάκης μας παρουσιάζει το τραγούδι του, που κυκλοφορεί μαζί με μουσικό βίντεο.

    Το «Ρε Ματζόρε» είναι ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος και ως φράση έγινε αμέσως viral, καθώς πριν από λίγο καιρό βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη λόγω της μουσικής του.

    Με τον μοναδικό του τρόπο, ο Κουτσαβάκης μοιράζεται μαζί μας «Το Ρε Ματζόρε», με τη συμμετοχή της Λίνας Αλατζίδου στα φωνητικά, το οποίο συνοδεύεται από music video σε παραγωγή DK Δημήτρη Καραντωνίου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θα έδινες τους κωδικούς των social media στη σχέση σου;

    Είσαι μερικούς μήνες σε μια νέα σχέση και όλα...

    ΠΑΤΡΑ: Του χρόνου τέτοια εποχή οι αντιδρομήσεις…

    Το καλοκαίρι του 2026 θα είμαστε έτοιμοι για να...

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    «Είμαι 42 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ έρωτα. Είναι πια πολύ αργά;»

    ΗSophia Benoit, είναι relationship και sex editor. Άρθρα της...