Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Δεν θα έπαιζα ποτέ με τα χρήματα του «Άλλου ανθρώπου»

    Ημερομηνία:

    «Η δικαίωση θα έρθει όταν τελειώσει όλο αυτό» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση του «Άλλου ανθρώπου» με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

    «Για να είμαι πλήρως ανακουφισμένος πρέπει να τελειώσει όλο αυτό γιατί δεν αισθάνομαι μόνο ότι χτυπάνε εμένα. Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί χτυπάνε και αυτό που είναι μαθημένος πολύς κόσμος, πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, την αλληλεγγύη. Αυτό πρέπει να δικαιωθεί πλήρως», τόνισε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στο Mega για την κουζίνα του «Άλλου ανθρώπου».

    Φλίγκος

    «Χτυπήθηκαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν ανάγκη και πλέον δεν μπορούσα εγώ να προσφέρω όσα πρόσφερα πριν. Πάρα πολλοί άνθρωποι ήρθαν σε δύσκολη θέση και σε μεγαλύτερη δύσκολη θέση ήρθα εγώ που μου ζητούσαν να δώσω πράγματα και δεν μπορούσα».

    «Η δικαίωση θα είναι αυτή, όταν τελειώσει όλο», ανέφερε.

    Προηγούμενο άρθρο
    Επόμενο άρθρο
    «Η δικαίωση θα έρθει όταν τελειώσει όλο αυτό» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση του «Άλλου ανθρώπου» με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. «Για να είμαι πλήρως ανακουφισμένος πρέπει να τελειώσει όλο αυτό γιατί δεν αισθάνομαι μόνο ότι χτυπάνε εμένα. Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί χτυπάνε και αυτό που είναι μαθημένος πολύς κόσμος, πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, την αλληλεγγύη. Αυτό πρέπει να δικαιωθεί πλήρως», τόνισε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στο Mega για την κουζίνα του «Άλλου ανθρώπου». «Χτυπήθηκαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν ανάγκη και πλέον δεν μπορούσα εγώ να προσφέρω όσα πρόσφερα πριν. Πάρα πολλοί άνθρωποι ήρθαν σε δύσκολη θέση και σε μεγαλύτερη δύσκολη θέση ήρθα εγώ που μου ζητούσαν να δώσω πράγματα και δεν μπορούσα». «Η δικαίωση θα είναι αυτή, όταν τελειώσει όλο», ανέφερε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έτσι θα σβήσεις 10 χρόνια από τη βιολογική σου ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b2%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-10-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9/

    Τραμπ: «Πήγε πολύ καλά» η συνομιλία με τον Νετανιάχου – Πρότεινε «μαθήματα διαχείρισης θυμού» στην Τούνμπεργκ

    Τηλεφωνική συνομιλία με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, η οποία πήγε «πολύ καλά»,...

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ο ένας οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ο άλλος ήταν μεθυσμένος

    Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε: Συνελήφθησαν,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    «Θα σκοτώσω τον άνδρα σου»: Ο Μοράτα αποκάλυψε πως δέχεται απειλές θανάτου – Η απάντηση της γυναίκας του

    Η Πορτογαλία αναδείχθηκε θριαμβεύτρια στο Nations League, κατακτώντας τον τίτλο για...