Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Επειδή είμαστε χωρισμένοι, δεν σημαίνει ότι είμαστε τσακωμένοι»

Ημερομηνία:

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster έκαναν δηλώσεις και μίλησαν για τη νέα τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκαν.

PHILOXENIA

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε πως το πρότζεκτ που τους προτάθηκε να παρουσιάσουν έχει να κάνει με συνεντεύξεις.

«Μας έχουν κάνει μια πολύ ωραία πρόταση για εκπομπή, που έχει να κάνει με συνεντεύξεις, λίγο πιο εναλλακτική», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ακόμα δεν γνωρίζουν το κανάλι, όπου θα βρίσκονται.

«Δεν έχει κλείσει ακόμα σε κανάλι, δεν είναι ωραίο να πω. Είναι πολύ ωραίο κόνσεπτ που το έχουμε δουλέψει με τον Φίλιππο, το προτείναμε και μάλλον θα προχωρήσει», ανέφερε.

«Αργά το βράδυ θα είναι, γιατί στις 23:30 θα μας κλείσουν μέσα», συμπλήρωσε.

Τέλος, ρωτήθηκε και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφού πλέον επιβεβαιώθηκε και ο χωρισμός τους. «Η Ευρυδίκη θα έρθει. Επειδή είμαστε χωρισμένοι, δεν σημαίνει ότι είμαστε τσακωμένοι», είπε κλείνοντας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αναστασία Γιούσεφ: Έτσι γνώρισε τον σύντροφό της στην Εθνική Οδό – Η απίστευτη ιστορία

ΗΑναστασία Γιούσεφ διανύει πλέον μία εντελώς διαφορετική περίοδο της...

Διαζύγιο βόμβα – Ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της αθηναϊκής high society

Διακριτικά και αθόρυβα, όπως ζουν και κινούνται, και μακριά...