Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου – Τραυματίστηκε στο μάτι 24χρονος από «σαΐτα»

Ημερομηνία:

Δύο νέοι ηλικίας 19 και 24 ετών τραυματίστηκαν σοβαρά στο Βέλο Κορινθίας, όταν επιχείρησαν να ανάψουν ένα βεγγαλικό – ρουκέτα τύπου «σαΐτα» στο μπαλκόνι σπιτιού όπου βρίσκονταν το βράδυ της Ανάστασης και περίπου δύο ώρες πριν από το «Χριστός Ανέστη».

Ο 24χρονος που κρατούσε το βεγγαλικό και το άναψε, ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο και ο 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων τους, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας Κορινθίας και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των δύο νεαρών, που συνελήφθησαν, αλλά με προφορική εντολή του εισαγγελέα λόγω της κατάστασής τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Πάτρα έχει αποκτήσει εικόνα… βομβαρδισμένης πόλης

Η εικόνα, αλλά και η οδήγηση, στην Αγίου Ανδρέου...

Πάτρα: Κύμα Συνταξιοδοτήσεων στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Κύμα Συνταξιοδοτήσεων στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. Φέτος, περίπου 170 αστυνομικοί...

Οι εκλογές, ο ανασχηματισμός και το σχέδιο Μαξίμου

Ποιο είναι το σχέδιο του Μαξίμου μέχρι τις εκλογές;...

Η Ειρήνη Μουρτζούκου πριν φύγει, «έσπασε» το κελί όπου μένει η γιατρός του Γιώργου Μαζωνάκη

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, πριν μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα, προκάλεσε...