Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου – Τραυματίστηκε στο μάτι 24χρονος από «σαΐτα»

Ημερομηνία:

Δύο νέοι ηλικίας 19 και 24 ετών τραυματίστηκαν σοβαρά στο Βέλο Κορινθίας, όταν επιχείρησαν να ανάψουν ένα βεγγαλικό – ρουκέτα τύπου «σαΐτα» στο μπαλκόνι σπιτιού όπου βρίσκονταν το βράδυ της Ανάστασης και περίπου δύο ώρες πριν από το «Χριστός Ανέστη».

Ο 24χρονος που κρατούσε το βεγγαλικό και το άναψε, ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο και ο 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων τους, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας Κορινθίας και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των δύο νεαρών, που συνελήφθησαν, αλλά με προφορική εντολή του εισαγγελέα λόγω της κατάστασής τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δεν σας παίρνει ο ύπνος; Ο ξηρός καρπός που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε

Τα φιστίκια Αιγίνης, πέρα από τη θρεπτική τους αξία,...

Ηλεκτρικά ΙΧ: Αύξηση στις πωλήσεις 70.3% στην Ευρώπη

Οι ταξινομήσεις ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία (BEV) στην Ευρώπη...

Συνάντηση του Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα διάδοχο του Άμπου Ντάμπι την Πέμπτη

Στο επίκεντρο των διπλωματικών επαφών της κυβέρνησης τίθεται η...