Κορινθία: Τα «γυρίζει» ο 47χρονος παλαιοχριστιανός – Αρνείται ότι αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του

    Ημερομηνία:

    Τα «γυρίζει» ο 47χρονος «παλαιοχριστιανός» ο οποίος με την οικογένειά του ζούσαν στην ορεινή Κορινθία, σε παράπηγμα, ενώ είχαν σκάψει μέχρι και λαγούμι. Αν και αρχικά χθες έγινε γνωστό ότι ο Μανώλης είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι πατέρας του βρέφους της κόρης του είναι ο «πατήρ Κλεομένης», γνωστός για τα βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο, τελικά ο ίδιος διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις Αρχές.

    «Δεν υπάρχει καμία τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι έκαναν; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεσή μου» είπε στο MEGA και την εκπομπή Live News.

    Συνεχίζονται οι έρευνες για την σύζυγο και τα παιδιά

    Συνεχίζονται στο μεταξύ οι έρευνες για την σύζυγο του Μανώλη, Σεβαστή, η οποία με τα παιδιά έχουν κρυφτεί από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή όπου έμεναν και αρχικά συνέλαβαν τον 47χρονο.

    Όπως έχει δηλώσει η ίδια, «φοβάμαι για την οικογένειά μου. Είναι κρίσιμη η κατάστασή μου και δεν την σέβεται κανείς».

    Σημειώνεται ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων φρουρούμενος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί δεν γίνεται ούτε ένα χειρουργείο σε ιδιωτικό Νοσοκομείο; Υπόθεση… μυστήριο!

    Τι μάθαμε; Πώς ενώ υπήρχαν παράπονα από Νοσοκομεία για...

    Στον Ερύμανθο με τον γιο του ο Γιώργος Βελισσάρης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%81%cf%8d%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b2/

    Κατηγορητήριο Μ. Καρυστιανού: Η Διπλή Προδοσία του Μητσοτάκη – Σινά και Τέμπη

    Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, 39...