Κορινθία: Ζευγάρι σε διάσταση έβγαλε τα κουζινομάχαιρα και κατέληξαν αμφότεροι με χειροπέδες

    Ημερομηνία:

    Ακόμα ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (14/4), στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας, που οδήγησε στη σύλληψη ενός 41χρονου και της 38χρονης εν διαστάσει συζύγου του, έπειτα από εκατέρωθεν μηνύσεις.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος, παραβιάζοντας σχετική δικαστική απόφαση, πήγε στο σπίτι της 38χρονης και όπως κατήγγειλε η ίδια την απείλησε με ένα κουζινομάχαιρο. Ωστόσο φέρεται και η ίδια να επιτέθηκε επίσης με κουζινομάχαιρο στον 41χρονο, προκαλώντας του εκδορές -όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το iefimerida- στο πρόσωπο, στα χέρια και στο πόδι, ενώ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου.

    Η 38χρονη ενημερώθηκε για την παροχή υπηρεσιών αρωγής και τη δυνατότητά φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, όμως η ίδια, όπως αναφέρεται από την ΕΛ.ΑΣ., αρνήθηκε.

    ICECAP

    Κορινθία: Ζευγάρι σε διάσταση έβγαλε τα κουζινομάχαιρα και κατέληξαν αμφότεροι με χειροπέδες

    Tι λέει ο 41χρονος

    Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο 41χρονος, από τα δικαστήρια, ανέφερε: «Έχουμε προχωρήσει το διαζύγιο. Πήγα να πάρω ένα γραφείο του παιδιού και αυτή δεν ήθελε και άρχισε τη μανούρα όπως κάθε φορά. Όπως είχαν το γραφείο στα χέρια μαζί με το παιδί, δεν μπορούσα να το αφήσω να χτυπήσει στα πόδια το παιδί. Είχαμε συνέχεια καβγάδες, τρεις φορές που με έχει χτυπήσει εμένα μου έκανε μήνυση. Και με χτύπησε και μου έκανε μήνυση. Εγώ ήρθα με αίματα, αυτή χωρίς τίποτα, εγώ έμεινα μέσα».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Τραμπ εύχεται καλό Πάσχα σε όλους, «ακόμη και στους τρελούς ακροαριστερούς και τον ηλίθιο Μπάιντεν»

    Ούτε το Πάσχα δεν ξέχασε ο Ντόναλντ Τραμπ τους «τρελούς ακροαριστερούς»...

    ΠΑΤΡΑ: Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού

    Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού σε πολλά σημεία...

    ΠΑΤΡΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο: Πάνω από 2.500 άτομα πήραν τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα

    Χίλιες περίπου οικογένειες πήραν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...