Κορονοϊός: 3270 νέα κρούσματα το Σάββατο

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ, το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρονται τα εξής:

    «Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.270, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 535.237, εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 124 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.336 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 24, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 13.206 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 236 (63.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 85.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.873 ασθενείς.

    Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 285.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Μεγαρίτης: Ποιος είναι ο νέος Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας

    Τα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας αναλαμβάνει...

    Φ. Ζαΐμης: «Η Δυτική Ελλάδα ενώνει δυνάμεις για το μέλλον της Γαλάζιας Οικονομίας»

    Πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εβδομάδα για τις Μεσογειακές Ακτές &...

    Την Tρίτη, 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 ώρα Ελλάδας, η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

    Η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ...