KOΡΟΝΟΙΟΣ: 6 στην ΜΕΘ στην Πάτρα, δεκάδες οι νοσηλευόμενοι

Ημερομηνία:

Αν και η επιστημονική κοινότητα είναι καθησυχαστική για την πανδημία του κορονοϊού, εκτιμώντας ότι πολύ σύντομα θα μιλάμε για μία ενδημική κατάσταση, το 2023 βρίσκει στα νοσοκομεία της Πάτρας 63 νοσηλευόμενους εκ των οποίων οι έξι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

PHILOXENIA

Οι νέα διαγνώσεις έχουν σημειώσει μεγάλη άνοδο και αναμένεται να είναι πολλές περισσότερες τις επόμενες ημέρες ως συνέπεια του συγχρωτισμού των γιορτών και της μηδενικής λήψης μέτρων. Το θετικό είναι ότι τα συμπτώματα της μετάλλαξης που κυκλοφορεί είναι πάρα πολύ ελαφρά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 31 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού, δύο παιδάκια στην Παιδιατρική Κλινική και έξι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονται 24 ασθενείς.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (31/8)

19:00: ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ | Ελλάδα – Ισπανία (Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου...

Αναβολή στη μαζική δίκη 485 φερόμενων ηγετών της συμμορίας στο Ελ Σαλβαδόρ

Η σαλβαδοριανή προεδρία ανακοίνωσε χθες Κυριακή την αναβολή της απαγγελίας της...

Ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται για τη συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Ο Θοδωρής Φέρρης θα είναι ο κεντρικός ερμηνευτής σε ένα μεγάλο...