Κορονοϊός-Ανατροπή με τα νέα μέτρα! Αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης

    Ημερομηνία:

    Ανατράπηκε το σενάριο για τεστινγκ στους εμβολιασμένους προκειμένου να εισέρχονται σε εσωτερικούς χώρους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά του διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου μίλησε για δύο self test τα οποία θα δοθούν δωρεάν σε όλους τους πολίτες.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου πως δεν θα γίνουν rapid test για τους εμβολιασμένους προκειμένου να διασκεδάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όπως συμπλήρωσε, θα ξανανοίξει η πλατφόρμα για να δοθούν δωρεάν για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη, δύο self test στις γιορτές.

    Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο κυβερνητικός, εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είχε προϊδεάσει γι αυτή την εξέλιξη λέγοντας σε πρωινή εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή πως «εξετάζεται η πιθανότητα να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για τη διάθεση δωρεάν self test στους πολίτες προκειμένου να εξεταστεί η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα».

    Είχε πει μάλιστα πως σχετική αναφορά θα έκανε και ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: «Οι Μασκαράδες με τα Τεντζερέδια τους»: Καρναβαλική παρέλαση Νοτίου Διαμερίσματος

    Λίγο πριν την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού, σε ρυθμό...

    Δίκη για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη: «Μου φάνηκε επικίνδυνος», κατέθεσε ο ύπαρχος που έσπρωξε τον 36χρονο

    Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πειραιά συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για...

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε για ακόμα μια φορά ο...
    Best Shop