Κορωνοϊός: Από τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία κόλλησαν 15 κάτοικοι χωριού στην Αργολίδα

    Ημερομηνία:

    Συνολικά 15 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε χωριό της Αργολίδας τα οποία όπως όλα δείχνουν προέκυψαν από τη μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας.

    Πρόκειται για το χωριό Ανυφί Αργολίδας, όπου σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, 15 κάτοικοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

     

    Ο 50χρονος ιερέας της τοπικής ενορίας, ο οποίος έχει και υποκείμενα νοσήματα, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Καλαμάτας. Παράλληλα, στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί και οι ηλικιωμένοι γονείς του ιερέα, ενώ ακόμη τέσσερα μέλη της οικογένειάς του διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.
    Μετά από τη διενέργεια rapid test στο χωριό, άλλοι οχτώ κάτοικοι βρέθηκαν θετικοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ιχνηλάτηση έδειξε ότι όσοι εντοπίστηκαν θετικοί είχαν βρεθεί τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του χωριού.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Έλληνες εφοπλιστές ξαναχτυπούν αλλά με μέτρο

    Η πρόσφατη αναθέρμανση των ελληνικών παραγγελιών στα ναυπηγεία της Άπω...

    Βροχές-ανάσα για τους ταμιευτήρες: +10 εκατ. m³ νερού σε τρεις ημέρες

    Λίγες μόλις ημέρες μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για την...

    Πότε πληρώνονται ο 12ος και ο 13ος μισθός

    Το Γενικό Λογιστήριο γνωστοποιεί τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν...

    Θέρμανση: Ξύλο, πέλετ και ηλεκτρικές σόμπες απέναντι στο πετρέλαιο – Πόσο κοστίζουν

    Ελαφρώς αυξημένη εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες η τιμή του πετρελαίου...