Κορονοϊός – Εκτάκτως ο Χρυσοχοΐδης στην Πάτρα

Ημερομηνία:

Άλλαξε την τελευταία στιγμή το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Πριστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα.

PHILOXENIA

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μόλις έφτασε στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων για την πανδημία.

Η σύσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Χρυσοχοΐδης θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνοδεύεται από τον τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία συμμετέχουν υγειονομικοί, αυτοδιοικητικοί και αστυνομικοί Φορείς, είναι η άμεση ενίσχυση και εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, λόγω της ανησυχητικά έντονης αύξησης των κρουσμάτων, που καταγράφεται στη Πάτρα, ανεξαρτήτως μεταλλάξεων.

Κορονοϊός - Εκτάκτως ο Χρυσοχοΐδης στην Πάτρα

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

8 μυστικά για δροσερό ύπνο σε συνθήκες καύσωνα – Χωρίς κλιματιστικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/8-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%cf%81%cf%8c-%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%ba/

Επίδομα παιδιού: Ποιοι πληρώνονται έως τις 31 Αυγούστου- Τι πρέπει να ελέγξουν

Έως το τέλος Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συμπληρωματική...