Κορονοϊός: Ελληνίδα γιατρός από τους πρώτους που θα εμβολιαστούν στη Βρετανία

    Ημερομηνία:

    Η Βρετανία έχει αρχίσει να παραλαμβάνει τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και από τους πρώτους γιατρούς που θα το κάνουν είναι και μια Ελληνίδα.

    Πρόκειται την γυναικολόγο- Μαιευτήρα Παρασκευή Δημητριάδη η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η κα Δημητριάδη, αναφέρει πως είναι πολύ ενθουσιασμένη νιώθοντας πως αυτός είναι ο μόνος να εκλείψει η πανδημία, να προστατευτούν οι ασθενείς με τους οποίους το ιατρικό προσωπικό έρχεται σε επαφή συνεχώς αλλά και οι οικογένειες τους. «Το εμβόλιο έχει εγκριθεί, πράγμα που σημαίνει πως είναι ασφαλές. Επίσης έχω αρκετούς συναδέλφους που έχουν συμμετάσχει και μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα και είναι απολύτως καλά» τονίζει ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία ανησυχία για την ασφάλεια του εμβολίου για τον κορονοιό.

    Η κα Δημητριάδη συνοψίζει πως η ημερομηνία έναρξης εμβολιασμών είναι η 14 Δεκεμβρίου και αφορά αρχικώς το ιατρικό προσωπικό σε εντατικές και έπειτα το λοιπό προσωπικό πρώτης γραμμής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συνάντηση για την πρόληψη και διαχείριση της παιδικής παχυσαρκίας

    Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025, μεταξύ...

    ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΒΗ: Εθελοντισμός: Δεν είναι απλά μια γιορτή, είναι η φωνή που γίνεται δράση

    Της Μαρίας Γούβη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του σπιράλ...

    Πάτρα: Σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις για τα Τμήματα Μηχανικών του Πανεπιστημίου

    Σημαντικές διακρίσεις στις κατατάξεις Shanghai Ranking και EngiRank για...

    Αχαΐα: Ο Ανδρέας Κατσανιώτης για το επόμενο μεγάλο έργο διαχείρισης νερού στον κάμπο (Φωτο)

    Στην επίσημη παράδοση των τελευταίων 10 χιλιομέτρων της νέας...