Κορονοϊός: γυναίκα δάγκωσε και χαστούκισε αστυνομικούς

    Ημερομηνία:

    Μια ηλικιωμένη κυρία 75 ετών η οποία επ΄ουδενί ήθελε να φορέσει μάσκα προστασίας στο αεροπλάνο πριν αυτό ξεκινήσει την πτήση του από τη Φρανκφούρτη για το Τορόντο δάγκωσε τον αστυνομικό, που της επεσήμανε ότι οφείλει να το κάνει για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

    Εκτός από τη μάσκα προσώπου, αυτή η κυρία θα έπρεπε μάλλον να φορέσει …φίμωτρο, αφού επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι αστυνομικό, ο οποίος της συνέστησε να φορέσει μάσκα πριν από την έναρξη της πτήσης της. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία η οποία εκλήθη να συνδράμει το προσωπικό του αεροπλάνου, η …δηκτική κυρία αρνήθηκε να καλύψει το στόμα και τη μύτη της όταν της το είπαν οι αεροσυνοδοί, όπως επίσης και να εγκαταλείψει το αεροπλάνο μετά την άρνησή της να συμμορφωθεί στις συστάσεις.

    GLEARNET

    Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα είχε ήδη αρχίσει να γίνεται όλο και πιο επιθετική. Με κλωτσιές και χαστούκια υπερασπίστηκε τον εαυτό της και από τους αστυνομικούς που ήθελαν να την οδηγήσουν εκτός του αεροσκάφους. Η γυναίκα δάγκωσε μάλιστα έναν από τους αστυνομικούς στο χέρι και έτσι η αστυνομία αναγκάστηκε να της περάσει χειροπέδες για να μπορέσει να την απομακρύνει και να την μεταφέρει τελικά στο αστυνομικό τμήμα.

    Φλίγκος

    Ούτε εκεί όμως ηρέμησε και συνέχισε να προσπαθεί να επιτίθεται στους αστυνομικούς. Έριξε μάλιστα ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ενός αστυνομικού. Η ηλικιωμένη γυναίκα τελικά ηρέμησε αργότερα και την Κυριακή πέταξε για το Τορόντο. Αναμένεται να της ασκηθεί μήνυση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γονείς της

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους μια...

    Έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη με δύο τραυματίες – Ακρωτηριάστηκε ο ένας

    Δύο άτομα τραυματίστηκαν ο ένας σοβαρά, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε...

    Πάτρα: Δεύτερο σοβαρό τροχαίο στη Βενιζέλου! ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό – φωτό

    Νέο τροχαίο (το δευτερο σήμερα) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου...

    Έρευνα Focus Bari: Οι Έλληνες «κολλημένοι» online 131 λεπτά την ημέρα

    Η ψηφιακή καθημερινότητα των Ελλήνων αλλάζει ραγδαία, με τα smartphones, τις online...