Κορωνοϊός – HΡΑΚΛΕΙΟ: Άνδρας πέθανε 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του

    Ημερομηνία:

    Ένας 85χρονος πέθανε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου οκτώ λεπτά του μετά τον εμβολιασμό του.

    Ο άτυχος ηλικιωμένος καθόταν στην αναμονή μετά τον εμβολιασμό και ξαφνικά έπεσε κάτω. Οι γιατροί έτρεξαν έγινε ανάταξη και πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ, υπέστη δεύτερη ανακοπή και πέθανε.

    Η πρώτη εκτίμηση που γίνεται είναι ότι ο θάνατός του οφείλεται σε άλλους λόγους, δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό, ούτε οφείλεται σε αλλεργικό αναφυλακτικό σοκ.

    Συγκεκριμένα εκτιμούν ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό, σημειώνοντας ότι επιστημονικά δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ θάνατος μετά από οποιοδήποτε εμβολιασμό.

    Πάντως για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, ζητήθηκε κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει τρεις και ο κούκος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf/

    ΠΑΤΡΑ: Δύο αποφάσεις – «σταθμοί» ακυρώνουν κατασχέσεις ακινήτων

     του Αχιλλέα Ροδίτη Σε μία περίοδο που ο «τυφώνας» των...

    Η στιγμή που επιβάτιδα αεροπλάνου τρέχει και ουρλιάζει γυμνή μέσα στην καμπίνα

    Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πτήση της Southwest από...

    Chicken Marsala: Ίσως η καλύτερη συνταγή για το φιλέτο κοτόπουλου

    Το Chicken Marsala είναι ένα από εκείνα τα σπάνια πιάτα, που...