Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Δύο γυναίκες μεταμφιέστηκαν σε… γιαγιάδες για να κάνουν το εμβόλιο

    Ημερομηνία:

    Να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας για τον εμβολιασμό επιχείρησαν δυο γυναίκες από τη Φλόριντα, οι οποίες έφτασαν μάλιστα στο σημείο να μεταμφιεστούν σε… γιαγιάδες για να πετύχουν τον στόχο τους. Ωστόσο οι προσπάθειές τους έγιναν αντιληπτές από τους αρμόδιους και δεν κατάφεραν να κάνουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου, σύμφωνα με τη New York Post.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, το παράξενο περιστατικό έφεραν στο φως αξιωματούχοι του τομέα της Υγείας εχθές, Πέμπτη. Όπως εξήγησε ο Δρ. Πολ Πίνο, διευθυντής της Υπηρεσίας Υγείας της Φλόριντα για την κομητεία Όραντζ, η μεταμφίεση των δυο γυναικών ήταν ολοκληρωμένη, αφού περιλάμβανε όλα τα αξεσουάρ που συνδέονται με το παρουσιαστικό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, όπως σκούφο, γάντια και γυαλιά.

    Οι εργαζόμενοι στην τοποθεσία εμβολιασμού που στεγάζεται στο συνεδριακό κέντρο της κομητείας πρόσεξαν την αλλόκοτη εμφάνιση των δυο γυναικών, και τις σταμάτησαν προτού προλάβουν να εμβολιαστούν. Ελέγχοντας τα χαρτιά που είχαν μαζί τους, όπως ταυτότητες και διπλώματα οδήγησης, διαπίστωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα και με αυτά.

    Οι δυο γυναίκες είχαν έρθει στο εμβολιαστικό κέντρο για να λάβουν τη 2η δόση του εμβολίου. Ερωτηθείς τι συνέβη με την πρώτη δόση, ο Πίνο απάντησε πώς δεν έχει ιδέα πως κατάφεραν οι δυο «ψευτο-γιαγιάδες» να εμβολιαστούν την πρώτη φορά, χωρίς να τις πάρουν είδηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός των ατόμων στην περιοχή που έχουν αποπειραθεί να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας για τον εμβολιασμό δίνοντας ψεύτικα στοιχεία είναι «μεγαλύτερος από αυτόν που περίμεναν οι υγειονομικές Αρχές». Για τον λόγο αυτό έχει ενισχυθεί πλέον η ασφάλεια στα εμβολιαστικά κέντρα.

    Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Όραντζ, η μία από τις γυναίκες ήταν 44 ετών και η άλλη 34 ετών. Στη Φλόριντα, μόνο άτομα από 65 ετών και πάνωεπαγγελματίες του χώρου της υγείας και εργαζόμενοι σε γηροκομεία δικαιούνται προς το παρόν να εμβολιαστούν.

    Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις τοπικές Αρχές, που προειδοποίησαν τις δυο γυναίκες ότι αν εμφανιστούν ξανά στο κέντρο θα συλληφθούν για παράνομη είσοδο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...