Κορωνοϊός – Ιταλία: Ξανά στο επίκεντρο η Λομβαρδία – Πάνω από 16.000 κρούσματα σε 24 ώρες

    Ημερομηνία:

    Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 16.310 κρούσματα κορωνοϊού, με 475 θανάτους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 260.704 διαγνωστικά τεστ, το 6,3% των οποίων προέκυψε θετικό. Χθες είχαν καταγραφεί 16.146 περιστατικά και 477 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

    Σε ότι αφορά τους ασθενείς με κορωνοϊό που βρίσκονται στις ΜΕΘ της χώρας, είναι 2 λιγότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους οι ασθενείς είναι 57 λιγότεροι. Η περιφέρεια με τα περισσότερα κρούσματα είναι η Λομβαρδία (2.134). Ακολουθούν η Σικελία (1.954) το Βένετο (1.929) και η Εμίλια Ρομάνια (1.674).

    Στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας βρίσκονται 178 κρατούμενοι θετικοί στον covid -19, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους άλλοι τρεις γιατροί. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία έχουν πεθάνει εξαιτίας του ιού, 292 γιατροί.

    Ο Ιταλός υπουργός υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα, τέλος, αποφάσισε οτι σταματούν οι πτήσεις από και προς την Βραζιλία, και απαγόρευσε, παράλληλα, την είσοδο στην Ιταλία σε όσους πολίτες, τις τελευταίες δυο εβδομάδες, πέρασαν από την λατινοαμερικανική αυτή χώρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για σαλάτα με σπανάκι, κοτόπουλο, αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί

    Αναζητάτε μια υγιεινή σαλάτα με πλούσια γεύση που να είναι ταυτόχρονα...

    Κλέλια Ανδριολάτου: Σε ρυθμούς καλοκαιριού η ηθοποιός – Δείτε τις φωτογραφίες στο Instagram

    Ανάσες δροσιάς από το καλοκαίρι που περιλαμβάνει περιοδείες αναζητά...

    Νικ Κύργιος: Παρουσιάζει ριάλιτι στο OnlyFans TV μαζί με δύο πορνοστάρ – Δείτε βίντεο

    Ο Νικ Κύργιος είναι δίχως αμφιβολία μια από τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες...

    «Με χάιδεψε στα γεννητικά όργανα» – Η καταγγελία του 16χρονου οδήγησε στη σύλληψη 94χρονου

    Αποτροπιασμό προκαλεί το περιεχόμενο της καταγγελίας ενός 16χρονου για σεξουαλική παρενόχληση...