Κορωνοϊός – Κομισιόν: «Έρχονται περισσότερα ασφαλή εμβόλια κατά της Covid» λέει η Φον Ντερ Λάιεν

    Ημερομηνία:

    Περισσότερα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια βρίσκονται καθ’ οδόν τόνισε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, καλωσορίζοντας την είδηση για την αίτηση της Johnson and Johnson για υπό όρους αδειοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

    Ειδικότερα, η πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε: «Χαιρετίζω τα νέα για την αίτηση της Johnson & Johnson στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για το εμβόλιο για την COVID19. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα είναι έτοιμη να χορηγήσει άδεια μόλις ο EMA εκδώσει θετική επιστημονική γνωμοδότηση. Περισσότερα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια βρίσκονται καθ’ οδόν».

    Από την πλευρά της, η επίτροπος Υγείας της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου έκανε λόγο για ευπρόσδεκτο βήμα στις προσπάθειες της ΕΕ να εξασφαλίσει περισσότερα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια.

    Πιο συγκεκριμένα, η κ. Κυριακίδου σημείωσε: «Θετικά νέα για το εμβόλιο για την COVID19, με την αίτηση της Johnson & Johnson στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για υπό όρους αδειοδότηση. Είναι ένα ευπρόσδεκτο βήμα στις προσπάθειές μας να εξασφαλίσουμε περισσότερα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η στιγμή της σύλληψης της Μουρτζούκου! Φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο, εκεί που της πέρασαν χειροπέδες

    Νέες εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση των θανάτων βρεφών στην...

    Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας: Με ενεργό ρόλο σε εκδηλώσεις και τα παιδιά …πρωταγωνιστές!

    Μέσα σε άριστο κλίμα, την Δευτέρα 7 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε...

    ΠΑΤΡΑ: Πώς άρπαξαν 1500 ευρώ από τροχόσπιτο στην προβλήτα Ρίου

    Στο “μάτι” αγνώστου – για την ώρα- δράστη, μπήκε...

    Σάρωσε την Ισλανδία με τρομερό Αβδάλα η Εθνική Νέων

    Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε το 2/2 κόντρα στην Ισλανδία, την οποία...