Κορονοϊός: Που εντοπίστηκαν τα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία

    Ημερομηνία:

    42 θετικά κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία, αριθμός που προκαλεί εύλογα πολύ μεγάλη ανησυχία καθώς πρόκειται για τον μεγαλύτερο ημερήσιο στο 2021.

    Όπως έγινε γνωστό, τα 14 κρούσματα προσδιορίζονται γεωγραφικά στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας και έχουν προκύψει μετά από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους PCR στην περιοχή. Στην Αμφιλοχία εντοπίζονται εννέα ακόμη κρούσματα ενώ επτά καταγράφονται στο Αγρίνιο.

    Φόβοι εκφράζονται και για την επιδημιολογική κατάσταση στη Ναύπακτο όπου έχουν εντοπιστεί εννέα κρούσματα και αυστηροποιούνται τα μέτρα, ενώ τέλος από ένα κρούσμα καταγράφεται σε Αιτωλικό, Ευηνοχώρι και Μύτικα.

    Η Αιτωλοακαρνανία από την αρχή της πανδημίας σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, μετρά 1413 κρούσματα, εκ των οποίων τα 200 είναι τον Φεβρουάριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...