Κορονοϊός – Σαρηγιάννης: ρεκόρ στα κρούσματα στις 8 Απριλίου

    Ημερομηνία:

    Εφιαλτικές εκτιμήσεις για την εξέλιξη του τρίτου κύματος του κορονοϊού, έκανε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, τονίζοντας ότι στις 8 Απριλίου θα έχουμε ρεκόρ στα ημερήσια κρούσματα, κοντά στα 3.700, από την έναρξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

    Επεσήμανε ότι αυτή θα είναι η τελευταία μέρα ανοδικής πορείας και μετά θα αρχίσει να αρχίσει να κατεβαίνει η καμπύλη με τα κρούσματα.

    «Καταλαβαίνω την πίεση να ανοίξει η Γ’  Λυκείου, θα μπορούσε να ανοίξει το Λύκειο. Μετακίνηση από νομό σε νομό δεν θα έπρεπε να επιτραπεί ακόμη», είπε χαρακτηριστικά.

    Όπως σημείωσε ο Καθηγητής, «Υπάρχει επιμόλυνση σε διαφορετικό βαθμό και σε διαφορετικά στελέχη. Δυστυχώς, ο αριθμός των διασωληνωμένων θα αυξηθεί λίγο παραπάνω, 750-760 μέχρι το τέλος του μήνα και μετά θα περάσουμε σε φάση σταθεροποίησης»».

    Ακόμη ξεκαθάρισε πως «είναι λάθος να μιλάμε για άνοιγμα του εμπορίου στις 5 Απριλίου και θα έπρεπε να το εξετάσουμε για τις 12 Απριλίου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ

    «Μετά την ύβρη, έρχεται η Νέμεσις», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε...

    Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη αύριο στη Δυτική Αχαΐα

    Τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 10...

    Βασίλης Αϊβαλής: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημοσθένη Τζανάκου

    Συλλυπητήριο μήνυμα Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και...

    Ο ΠΑΟΚ θέλει πάνω από 20 εκατομμύρια για τον Γιάννη Κωνσταντέλια σύμφωνα με την Bild

    Ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην Στουτγκάρδη αναφορικά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με...