Κορονοϊός: Σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα το τριήμερο

    Ημερομηνία:

    Σαρώνουν την χώρα για ελέγχους σχετικά με την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες επιβάλλοντας πρόστιμα, ενώ δεν έλειψαν και οι συλλήψεις το τριήμερο που μας πέρασε.

     

    Μετά από ελέγχους 158.343 που έκαναν ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΔΙ.Μ.Ε.Α., Ε.Α.Δ., Σ.ΕΠ.Ε, Δημοτική Αστυνομία, Περιφέρειες το διάστημα 04-06.12.2020 καταγράφηκαν συνολικά 4.834 παραβάσεις.

     

    Επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.476.900 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε τέσσερις επιχειρήσεις και 7 ημέρες σε δυο επιχειρήσεις.

     

    Τους περισσότερους ελέγχους, συγκεκριμένα 146.619, έκανε η αστυνομία και αφορούσαν μη χρήση μάσκας, άσκοπη μετακίνηση και μη τήρηση λειτουργίας ειδικών κανόνων από επιχειρήσεις.

     

    Από τις χαρακτηριστικότερες παραβάσεις ήταν η σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με παράνομα τυχερά παιχνίδια το οποίο λειτουργούσε στο κέντρο της Αθήνας κατά παράβαση των μέτρων για τον κορονοϊό και επιβλήθηκαν πρόστιμα 13.100 ευρώ. πρόστιμα συνολικού ύψους 13.100 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι γυναίκες αισθάνονται περισσότερο «ένοχες» μετά το one night stand

    Αντίθετες, όσο και ο τρόπος σκέψης, αποδεικνύονται οι αντιδράσεις...

    Μεσολόγγι: Καταδικάστηκε ο κρεοπώλης για το μαχαίρι

    Σε 4 μήνες με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ο κρεοπώλης...

    ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ: Ελπίζουμε ότι ο κ. Γεωργακόπουλος δεν θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή άλλο κόμμα

    Παρέμβαση μετά από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά...

    Δεν τα σταματάς: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που λατρεύουν το σεξ

    Σίγουρα, είναι ωραίο να υποκύπτετε κατά καιρούς σε κάποιες...