Κορονοϊός: Σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα το τριήμερο

Ημερομηνία:

Σαρώνουν την χώρα για ελέγχους σχετικά με την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες επιβάλλοντας πρόστιμα, ενώ δεν έλειψαν και οι συλλήψεις το τριήμερο που μας πέρασε.
PHILOXENIA

 

Μετά από ελέγχους 158.343 που έκαναν ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΔΙ.Μ.Ε.Α., Ε.Α.Δ., Σ.ΕΠ.Ε, Δημοτική Αστυνομία, Περιφέρειες το διάστημα 04-06.12.2020 καταγράφηκαν συνολικά 4.834 παραβάσεις.

 

Επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.476.900 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε τέσσερις επιχειρήσεις και 7 ημέρες σε δυο επιχειρήσεις.

 

Τους περισσότερους ελέγχους, συγκεκριμένα 146.619, έκανε η αστυνομία και αφορούσαν μη χρήση μάσκας, άσκοπη μετακίνηση και μη τήρηση λειτουργίας ειδικών κανόνων από επιχειρήσεις.

 

Από τις χαρακτηριστικότερες παραβάσεις ήταν η σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με παράνομα τυχερά παιχνίδια το οποίο λειτουργούσε στο κέντρο της Αθήνας κατά παράβαση των μέτρων για τον κορονοϊό και επιβλήθηκαν πρόστιμα 13.100 ευρώ. πρόστιμα συνολικού ύψους 13.100 ευρώ.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Χωρίς νερό η Κρήνη την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Λόγω εργασιών σύνδεσης νέου δικτύου στην Κρήνη, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου,...

Η δεξιότητα που μπορεί να κρατήσει τον εγκέφαλό σας νεότερο

Ηδυνατότητα να μιλά και να κατανοεί κανείς μια δεύτερη...

Loudcasting: Η νέα συνήθεια με τα κινητά που ενοχλεί τους πάντες

Βίντεο, μουσική και τηλεφωνικές συνομιλίες σε ανοιχτή ακρόαση έχουν γίνει καθημερινότητα...