Κορωνοϊός: Στο τραπέζι το υποχρεωτικό τεστ μετά τις γιορτές υπό την απειλή της Όμικρον

    Ημερομηνία:

    Προβληματισμό στους επιστήμονες προκαλεί η επικείμενη επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον, που ήδη εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα σε όλον τον κόσμο και αναμένεται να καταστεί κυρίαρχη έως τον Ιανουάριο.

    Ανησυχία προκαλεί η Όμικρον και στη χώρα μας, ενόψει μάλιστα και των γιορτών, όπου αναμένονται συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά. Με βάση τις εκτιμήσεις, σε περίπου 20 ημέρες θα φανούν τα αποτελέσματα της μετάλλαξης Όμικρον στα νοσοκομεία.

    Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε το OPEN, χαμηλή ήταν η προσέλευση των πολιτών στην παραλαβή των δωρεάν self test που δικαιούνται -ένα πριν τα Χριστούγεννα κι ένα μετά τις γιορτές – προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ασυμπτωματικά κρούσματα.

    Στο «τραπέζι» βρίσκεται η σκέψη επιστροφής των εκδρομέων με υποχρεωτικό τεστ. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει διασαφηνιστεί ποιοι θα υπόκεινται στην υποχρέωση να υποβληθούν σε εξέταση και σε ποιες περιπτώσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Γιατί το ζευγάρι των κατηγορουμένων έπεσε στα μαλακά

    «Αυλαία» έπεσε την περασμένη εβδομάδα στη δίκη του ζεύγους που είχε...

    Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποτύχαμε, οι διάλογοι που έρχονται στο φως προκαλούν αγανάκτηση και οργή

    «Όπως αποδεικνύεται, οι διαχρονικές αδυναμίες του ΟΠΕΚΕΠΕ επέτρεπαν πελατειακές συμπεριφορές ρουσφετολογικού...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30-6-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 72 Κηδεύομε την Κυριακή...