Κώστας Ασημακόπουλος: Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών

    Ημερομηνία:

    Κώστας Ασημακόπουλος είναι το όνομα του 38χρονου άνδρα, που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Ηλιούπολη, από αγνώστους δράστες, οι οποίοι εξαφανίστηκαν αμέσως και καταζητούνται.

    Ο 38χρονος Κώστας Ασημακόπουλος φέρεται να είχε απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς ήταν ανάμεσα στους κατηγορουμένους μεγάλης δικογραφίας που είχε σχηματισθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2015, για εκβιασμούς καταστηματαρχών. Στην ίδια δικογραφία κατηγορούμενοι ήταν και τέσσερις αστυνομικοί.

    Ο 38χρονος φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ήταν ο “υπαρχηγός” και “ταμίας”, εκβιαστικής ομάδας που δρούσε στα νότια προάστια. Ο 50χρονος φερόμενος “αρχηγός” αυτής της ομάδας έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης στις 28 Ιουλίου 2020, στον χώρο στάθμευσης φούρνου στη Βούλα.

    Είχε δεχθεί καταιγισμό από σφαίρες, τουλάχιστον 14, από τους δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Είχε τραυματισθεί στην κοιλιακή χώρα αλλά είχε διασωθεί καθώς πρόλαβε και μπήκε στο θωρακισμένο όχημά του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου ο Ελπιδοφόρος – φωτό και βίντεο

    Ο Αρχεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα...

    Η ΑΧΕΠΑΝ προβάλλει την Αχαΐα στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό gelato

    Η ΑΧΕΠΑΝ – Επιμελητήριο Αχαΐας πρωταγωνίστησε στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό...

    Δυτική Ελλάδα: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών νεαρών που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο αθλητικής βίας με θύμα 15χρονο

    Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου...