Κώστας Μάρκου: Ο κ. Αυγενάκης προσπαθεί να καρπωθεί το έργο του ΣΥΡΙΖΑ

    Ημερομηνία:

    Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης εμφάνισε στη Βουλή ένα νομοσχέδιο, το οποίο έχει ως αντικείμενο την κύρωση μιας Διεθνούς Σύμβασης, δηλαδή την εναρμόνιση της εγχώριας νομοθεσίας με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Επιτροπής κατά του Ντόπινγκ [WADA] και επιχείρησε για μια ακόμα φορά, με τη γνωστή έπαρση που τον διακρίνει, να εμφανίσει τη μετάφραση ενός κειμένου ως κατόρθωμα και να διεκδικήσει δάφνες που δεν του αξίζουν.

    Όπως εύστοχα παρατήρησε ο κ. Μάρκου απευθυνόμενος στον Υφυπουργό «Ερχόμαστε τώρα, λοιπόν, για να μας πείτε ότι για ένα νομοσχέδιο που ουσιαστικά είναι η μετάφραση του κειμένου της WADA έχετε ή πρέπει να δρέψετε δάφνες. Να τις δρέψετε.»

    Ο κ. Μάρκου, στην περιεκτική παρέμβασή του αναφέρθηκε στην περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στις πρωτοβουλίες που πάρθηκαν προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα στελεχωμένοι οι Οργανισμοί και τα εργαστήρια ελέγχου των αθλητών, έτσι ώστε να εμπεδωθεί η ασφάλεια και να δημιουργηθεί ένα αίσθημα δικαίου στον κόσμο του αθλητισμού και τους αθλητές και να εξασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του αθλητισμού.

    Κλείνοντας ο Βουλευτής κ. Μάρκου αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες, το τελευταίο παρεμβατικό ατόπημα του κ. Αυγενάκη καταγράφηκε στις εκλογές της Ομοσπονδίας Χάντμπολ, όπου η Εφορευτική Επιτροπή διενεργούσε τις εκλογές από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ ο σέρβερ που δεχόταν τις ψήφους  βρισκόταν εγκατεστημένος  στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί χάθηκε από τα social media: «Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο»

    Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε...

    Πάρτι με λάμψη πολλών καρατίων

    Η Μαργαρίτα Χρυσάκη, founder και δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh, γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου...

    NEA TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής – Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

    Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βάρδα, όταν...