Κώστας Μάρκου: “Σε 9 μέρες νομοθετούμε 3 έκτακτες παρεμβάσεις σωτηρίας της κοινωνίας”

    Ημερομηνία:

    Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε από την κατάμεστη Πλατεία Τερψιθέας του Πειραιά τα μέτρα της πρώτης μέρας της προοδευτικής κυβέρνησης. Πρόκειται για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εφαρμόσει πριν ακόμα ανοίξει η νέα Βουλή τρεις αναγκαίες και έκτακτες παρεμβάσεις για την αποτροπή των άμεσων ολέθριων συνεπειών της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, σε 9 μέρες από τώρα νομοθετούμε:

    GLEARNET
    • Την αναστολή όλων των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μέχρι να νομοθετηθεί το σχέδιο ολοκληρωμένης προστασίας της ιδιοκτησίας από τα χρέη. Σε 9 μέρες από σήμερα θα πάψουν οι βίαιες εξώσεις των συμπολιτών μας από τις λαϊκές κατοικίες.
    • Την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα στον κατώτερο συντελεστή (6%), τον μηδενισμός του ΦΠΑ σε γάλα, ψωμί, παιδικές τροφές, την μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα στο κατώτερο επιτρεπτό επίπεδο. Σε 9 μέρες από σήμερα το νοικοκυριό θα νιώσει την καθημερινή ανακούφιση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον προϋπολογισμό του.
    • Την κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, ώστε να προλάβουμε οι φετινές πανελλήνιες να μην γνωρίσουν τις συνέπειες της αντιδραστικής πολιτικής της κ. Κεραμέως στους εισαχθέντες.
    Φλίγκος

    Σε 9 μέρες από τώρα χρησιμοποιούμε την δυνατότητα που μας δίνει το Σύνταγμα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, να νομοθετήσουμε αυτά που θεωρούμε εμείς, στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατεπείγοντα μέτρα, χωρίς να περάσουν άμεσα από τη Βουλή. Χρησιμοποιούμε την έννοια του κατεπείγοντος όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς, δηλαδή ως καθήκον σωτηρίας των συμπολιτών μας από την καταστροφική πολιτική του κ . Μητσοτάκη, που πρέπει να σταματήσει «χτες»! Υλοποιούμε την ευχέρεια που μας δίνει η Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου με γνώμονα την ανακούφιση στα είδη πρώτης ανάγκης και την διατήρηση μιας στέγης πάνω από τα κεφάλια μας!

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «ΧΡΥΣΗ» ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Βιετναμέζοι αγοράζουν σπίτια & μαγαζιά για Golden Visa – Η ιδιοκτησία περνάει σε ξένα χέρια…!

     του Αχιλλέα Ροδίτη Η Πάτρα, μια πόλη ζωντανή, φοιτητούπολη και...

    Το δικαστήριο «έριξε» άκυρο στα 132.000.000 ευρώ που διεκδικούσε η Γιαννικοπούλου από τον Κούστα

    Τα ψίχουλα των 684.000 ευρώ φαίνεται ότι πρέπει να...

    Πάτρα – Δύο ανήλικα και ένα αγόρι χτυπούσαν 14χρονο! Τους πέρασαν χειροπέδες όπως και στους γονείς τους

    Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για ξυλοδαρμό 14χρονου μαθητή στην Πάτρα Συνελήφθησαν,...

    Η Έλσα Τόλη νυφούλα στο Λας Βέγκας με παπά τον «Ελβις»

    Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας η Ελσα Τόλη χωρίς να το… περιμένει, σε έναν γάμο-έκπληξη που ετοίμασε...