Κώστας Μπακογιάννης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 34 χρόνια από τη δολοφονία του πατέρα του

    Ημερομηνία:

    Έχουν περάσει 34 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» και ο γιος του Κώστας Μπακογιάννης, του αφιέρωσε συγκινητικά λόγια.

    «Όσα χρόνια και αν περάσουν, το χαμόγελό σου πάντοτε θα δίνει δύναμη σε όσους σε αγάπησαν», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media.

    Την ανάρτηση συνοδεύει και μια φωτογραφία, του ίδιου σε νεαρή ηλικία, μαζί με τον πατέρα του να χαμογελούν σε στιγμές οικογενειακής ξεγνοιασιάς.

    GLEARNET

    Σχετικη ανάρτηση με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας έκανε, νωρίτερα και η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Ειδικότερα, η Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε στο facebook: «Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τη ζωή τους για τη δημοκρατία ούτε η δημοκρατία, ούτε η πολιτική πεθαίνει».

    Ανάρτηση για τα 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη έκανε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επέμβαση από εδάφους στη Βενεζουέλα εξετάζει ο Τραμπ – Έδωσε εντολή στη CIA για μυστικές επιχειρήσεις

    Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Τετάρτη ότι...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ-ΑΛΙΑΝΑΚΗ ΕΤΩΝ 86 Κηδεύουμε την Πέμπτη 16-10-2025...

    Καλάβρυτα: Εξελίξεις με το Νοσοκομείο σε συνάντηση Δημάρχου – Υπουργού Υγείας (Φωτο)

    Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είχε το...