ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Απρόκλητη η επίθεση των ΜΑΤ στους οικοδόμους

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δήλωσε για το γεγονός της απρόκλητης επίθεση των ΜΑΤ, στους απεργούς οικοδόμους της Πάτρας:

    «Οι οικοδόμοι της πόλης μας, που αγωνίζονται να έχουν ζωή και δικαιώματα, που θα βελτιώσουν την ζωή τους, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ. Έτσι λύνει η κυβέρνηση τα προβλήματα που συνεχώς αυξάνονται και κάνουν την ζωή τους κόλαση.

    Ο Πατραϊκός λαός, δεν ανέχεται την βία και την καταστολή των ΜΑΤ και της κυβέρνησης.

    Ένας για όλους και όλοι για έναν!

    Ενωμένοι μπορούμε να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και την κρατική καταστολή».

     Στην συγκέντρωση των απεργών οικοδόμων, μπροστά στο κτίριο του ΕΦΚΑ, αμέσως μετά την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης  και την πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου σε όλους, να πάνε στο σημείο και να στηρίξουν τους οικοδόμους, καταγγέλλοντας την αστυνομική επίθεση, βρέθηκε πολυπληθής αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έλεγχοι σε influencers: Αλγόριθμοι και τεχνητή νοημοσύνη τα «δίχτυα» για αδήλωτα εισοδήματα

    Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων...

    Παρασκευή Κερασιώτη: Η αντίδρασή της σε σχόλιο που δέχτηκε – «Να ασχολούμαστε με τη δική μας ζωή, όχι με του άλλου»

    Η Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην παίκτρια του GNTM που περιμένει το πρώτο...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Εσωσαν γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό

    Μοιραία παρολίγο να σταθεί για γυναίκα η πτώση της...

    Μαρία Κορινθίου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο – «Ο καπετάνιος μου…»

    Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ιταλία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής...