Κώστας Ραπτόπουλος στο δικαστήριο: Τον έδειρα γιατί με είπε κερατά

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του. Η εκδίκαση της υπόθεσης του γνωστού παραγωγού αθλητικών εκπομπών αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τη μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου υπέβαλε πρόσωπο που συμμετείχε στις εκπομπές του, ως πανελίστας. Ο Κώστας Ραπτόπουλος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, για εξύβριση και για απειλή.

    Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος φέρεται να έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του πανελίστα και μόλις τον είδε, του επιτέθηκε.  Ο ίδιος, ενώπιον της προέδρου του αυτόφωρου μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, φέρεται να υποστήριξε ότι έδειρε τον συνεργάτη του γιατί τον αποκαλούσε κερατά και μιλούσε με προσβλητικά λόγια για τη γυναίκα του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εθνική μπάσκετ: Αυτή είναι η 12άδα της Ελλάδας για το Eurobasket 2025, «κόπηκε» ο Ζούγρης

    Μετά και το τελευταία φιλικό της Εθνικής μπάσκετ πριν το Eurobasket, ο...

    Η μισή Πάτρα… χωρίς νερό σήμερα – ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...

    Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν ένα μαγικό φθινόπωρο – «Εποχή για νέα αρχή»

    Το φθινόπωρο είναι μια εποχή αλλαγών, νέων αρχών και ανανέωσης, και...

    6 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ανησυχείτε υπερβολικά – Πως να αντιμετωπίσετε το άγχος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/6-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%85%cf%87%ce%b5-3/