Κώστας Σκρέκας: Επιπλέον 54 χιλ. δικαιούχοι στο «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»

    Ημερομηνία:

    Την ένταξη επιπλέον 54.680 ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», από την υπάρχουσα λίστα επιλαχόντων ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

    Μετά και τη σημερινή ένταξη νέων ωφελούμενων, δίνεται η δυνατότητα συνολικά σε 435.271 δικαιούχους να αντικαταστήσουν τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές τους, με νέες, ενεργειακά αποδοτικότερες, αριθμός που αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% όσων έχουν κάνει αίτηση στο πρόγραμμα μέχρι σήμερα.

    Σημειώνεται ότι ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», έχει σχεδόν διπλασιαστεί, με τους συνολικούς πόρους να αγγίζουν τα 287 εκατ. ευρώ.

    Οι νέοι ωφελούμενοι ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στην Εύβοια: 50χρονος πνίγηκε στην παραλία Λιμνιώνα

    Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο για έναν 50χρονο άνδρα...

    ΠΑΤΡΑ: Έξι «δώρα» ζωής από τον 40χρονο Βασίλη – Δόθηκαν τα όργανά του

    Στην ύψιστη πράξη προσφοράς προχώρησε η οικογένεια του 40χρονου...

    Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια

    Για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε να σώσει μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν...