Κώστας Σλούκας: «Ίσως είμαι άνεργος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2027»

    Ημερομηνία:

    Ο Κώστας Σλούκας ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας και προανήγγειλε το… τέλος του από την ενεργό δράση, υποστηρίζοντας ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2027 μπορεί να είναι άνεργος.

    Στα 35 του χρόνια, ο Κώστας Σλούκας μπορεί να έδωσε και την τελευταία του… παράσταση με την Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας, αλλά ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει κάτι οριστικό για το μέλλον του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποθέωσε δε τον Βασίλη Σπανούλη για το κίνητρο της ομάδας.

    Οι δηλώσεις του Σλούκα

    «Αφήνω το χαμόγελό μου ως απάντηση. Είναι μακρινό το 2027 και το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Ίσως τότε να είμαι και… άνεργος. Είναι σοφό να ξέρεις πότε να σταματήσεις, πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος. Δε θα απαντήσω, θα δείξει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένοχος ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια – Oδηγείται στη φυλακή

    Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Κώστας Δόξας για...

    Τα μποφόρ και οι βροχές του Φεβρουαρίου ρίχνουν τις τιμές του ρεύματος για τον Μάρτιο, από τα 108 στα 80 ευρώ η μεγαβατώρα

    Τον δρόμο για χαμηλότερα τιμολόγια ρεύματος ανοίγει τον Μάρτιο η αυξημένη...

    Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στον «Άγιο έρωτα»

    Ένα επικό spoiler έδωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και αναφέρθηκε σε μία...