ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: “Αδειάζει” τον Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο

    Ημερομηνία:

    Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει μετά την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Π. Ζαφειρόπουλου. Εγραψε:

    Το ζητούμενο στην πολιτική είναι τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα να συμπεριφέρονται και να πράττουν στο  πλαίσιο της νομιμότητας και της ηθικής.

    Η παράταξή μας «Πάτρα Ενωμένη» πορεύεται σύμφωνα με το αξίωμα ότι ουδείς είναι υπεράνω του Νόμου. Θέματα που λύνονται από τη Δικαιοσύνη δεν είναι δυνατόν να καλύπτονται.

    Ως επικεφαλής της παράταξης οφείλω να ακολουθώ τον δρόμο της νομιμότητας, της εντιμότητας, του ήθους, της διαφάνειας,  της συνέπειας λόγων και πράξεων, της ανιδιοτέλειας, της συνεχούς παρουσίας εντός  και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου με λόγο, προτάσεις και έργα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

    Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Σε αυτούς, λοιπόν, τους πολίτες οφείλουμε να πούμε ότι εκπτώσεις στον ηθικό και αξιακό μας  κώδικα δεν κάνουμε.

    Σε ότι αφορά την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου, μετά το θέμα που προέκυψε με την επαγγελματική του εξέλιξη και το ερώτημα αν υπάρχει ασυμβίβαστο ή όχι  με το αξίωμα  του Δημοτικού Συμβούλου, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί.

    Δεν υποστηρίζουμε  ως παράταξη ότι οφείλουμε  να αποσιωπήσουμε. Αν θεωρούν κάποιοι ότι η ηθική επιτάσσει διαφορετικές  διαδικασίες, τότε οφείλουμε να απαντήσουμε ότι έχουμε άλλη άποψη περί ηθικής και προφανώς δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε.

    Για εμάς ισχύει η ρήση: «Υπεράνω όλων ο Νόμος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστήμη του να είσαι cool – Αρκούν αυτά τα 6 χαρακτηριστικά

    Τι σημαίνει να είσαι cool; Όπως φαίνεται, είτε ρωτήσει...

    Καταγγελία 10 επιχειρήσεων κατά της Skroutz για δεσπόζουσα θέση

    Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει στις 23...

    Τον είχαν για τον «χαζό του σχολείου» – Έγινε από τους πιο διάσημους επιχειρηματίες

    18 Ιουλίου 1950 Γεννιέται στο Λονδίνο ο Ρίτσαρντ Μπράνσον. Σήμερα,...