ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Η τραγική κατάληξη μιας συστηματικής κακοποίησης με δράστη τον 33χρονο φαίνεται πως ήταν ο ξυλοδαρμός και ο βιασμός της 28χρονης από την Αλμυρή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 33χρονος ξυλοκοπούσε την εν διαστάσει συζύγό του καθώς, όπως καταγγέλλει το θύμα, πριν από μερικούς μήνες την είχε ξαναχτυπήσει.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες από το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον οι οποίοι θα βεβαιώσουν τα όσα πέρασε η 28χρονη.

    Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που το θύμα αποφάσισε να εγκαταλείψει τον 33χρονο και να εγκατασταθεί μαζί με τα παιδιά της στο πατρικό της σπίτι στην Αλμυρή.

    «Υπάρχουν μάρτυρες από το περιβάλλον της 28χρονης που την έχουν δει χτυπημένη στο παρελθόν. Κάποιοι αναμένεται να καταθέσουν για την υπόθεση», λέει στο protothema.gr η δικηγόρος της 28χρονης, κ. Χριστίνα-Ελένη Παναγή.

    GLEARNET

    Όπως λέει η κ. Παναγή, ο δράστης πήγε στο σπίτι στην Αλμυρή με σκοπό να ξεκινήσει καβγά. Επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η 28χρονη να φοβηθεί ακόμη και για τη ζωή της.

    «Ήταν εκτός εαυτού, δεν τον αναγνώριζα. Δεν μπορούσα να καταλάβω πού θα καταλήξει. Αν θα σταματούσε εκεί ή αν ήθελε κάτι χειρότερο. Ήταν εκτός ελέγχου», φέρεται να είπε η 28χρονη περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

    Αφορμή για το μοιραίο καβγά στάθηκε η βάφτιση της κόρης τους η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.

    Η 28χρονη είχε επιλέξει για νονό του παιδιού τον αδελφό της, ο οποίος την παρότρυνε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου καθώς την είχε δει χτυπημένη από τον 33χρονο.

    Ο δράστης δεν γνώριζε λεπτομέρειες για το μυστήριο καθώς το ζευγάρι δεν είχε συχνή επικοινωνία. Μόλις, όμως, έμαθε για τον νονό εκνευρίστηκε και πήγε με το αμάξι του στην Αλμυρή.

    Εκεί, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει άγρια την 28χρονη, να τη βιάσει και παραλίγο να τη σκοτώσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φλόγα Πάτρας: Έλα μαζί μας! Γίνε αυτός που θα χαρίσει ΖΩΗ!

    Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού...

    Πάτρα: Εδειχνε τα γεννητικά του όργανα… στο κέντρο της πόλης

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας σε νοσοκομείο της Αθήνας

    Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην...

    ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ: Η ενίσχυση της ΔΑ Αχαΐας με δεκαέξι άτομα είναι ιδιαίτερα θετική

    Εγραψε ο πρώην Πρόεδρος των Αστυνομικών Αχαϊας Χάρης Τσίτσικας: -Η...