Κοτόπουλο με pesto μυρωδικών και σπαγγέτι

    Ημερομηνία:

    Eπιστρέφετε από τη δουλειά και έχετε μόνο κοτόπουλο στο ψυγείο. Φτιάχνετε ένα γρήγορο πέστο, βάζετε και σπαγγέτι να βράσουν και έχετε σε ελάχιστο χρόνο την ωραιότερη μακαρονάδα! Έτοιμοι για σερβίρισμα;

    GLEARNET

    Βήμα 1

    Χτυπάτε στο multi όλα τα υλικά του pesto ξεκινώντας από τη ρόκα με το ελαιόλαδο, μέχρι να πάρετε την επιθυμητή υφή.

    Βήμα 2

    Αλατοπιπερώνετε το τηγάνι σας και το βάζετε να κάψει στη φωτιά. Τοποθετείτε πάνω τις φέτες του κοτόπουλου τη μία δίπλα στην άλλη. Αλατοπιπερώνετε και την πάνω πλευρά των φιλέτων και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. Τα ψήνετε και από τις δύο πλευρές να ροδοκοκκινίσουν. Τότε προσθέτετε στο τηγάνι το μισό από το pesto ανακατεμένο με λίγο νερό. Βράζετε για 5 λεπτά.

    Βήμα 3

    Στο μεταξύ βράζετε τα ζυμαρικά αλλά δεν τα στραγγίζετε. Τα παίρνετε κατευθείαν με ειδική κουτάλα και τα ρίχνετε μαζί με το νερό που παρασύρουν στο σκεύος με το κοτόπουλο προσθέτοντας το υπόλοιπο pesto. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε με επιπλέον τυρί, ντοματίνια κομμένα στη μέση και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γονείς της

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους μια...

    Έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη με δύο τραυματίες – Ακρωτηριάστηκε ο ένας

    Δύο άτομα τραυματίστηκαν ο ένας σοβαρά, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε...

    Πάτρα: Δεύτερο σοβαρό τροχαίο στη Βενιζέλου! ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό – φωτό

    Νέο τροχαίο (το δευτερο σήμερα) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου...

    Έρευνα Focus Bari: Οι Έλληνες «κολλημένοι» online 131 λεπτά την ημέρα

    Η ψηφιακή καθημερινότητα των Ελλήνων αλλάζει ραγδαία, με τα smartphones, τις online...