Κοτόπουλο με pesto μυρωδικών και σπαγγέτι

    Ημερομηνία:

    Eπιστρέφετε από τη δουλειά και έχετε μόνο κοτόπουλο στο ψυγείο. Φτιάχνετε ένα γρήγορο πέστο, βάζετε και σπαγγέτι να βράσουν και έχετε σε ελάχιστο χρόνο την ωραιότερη μακαρονάδα! Έτοιμοι για σερβίρισμα;

    Βήμα 1

    Χτυπάτε στο multi όλα τα υλικά του pesto ξεκινώντας από τη ρόκα με το ελαιόλαδο, μέχρι να πάρετε την επιθυμητή υφή.

    Βήμα 2

    Αλατοπιπερώνετε το τηγάνι σας και το βάζετε να κάψει στη φωτιά. Τοποθετείτε πάνω τις φέτες του κοτόπουλου τη μία δίπλα στην άλλη. Αλατοπιπερώνετε και την πάνω πλευρά των φιλέτων και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. Τα ψήνετε και από τις δύο πλευρές να ροδοκοκκινίσουν. Τότε προσθέτετε στο τηγάνι το μισό από το pesto ανακατεμένο με λίγο νερό. Βράζετε για 5 λεπτά.

    Βήμα 3

    Στο μεταξύ βράζετε τα ζυμαρικά αλλά δεν τα στραγγίζετε. Τα παίρνετε κατευθείαν με ειδική κουτάλα και τα ρίχνετε μαζί με το νερό που παρασύρουν στο σκεύος με το κοτόπουλο προσθέτοντας το υπόλοιπο pesto. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε με επιπλέον τυρί, ντοματίνια κομμένα στη μέση και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όλη η Ευρώπη παράγει αυτοκίνητα, εκτός της Ελλάδας

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA), έδωσε στη δημοσιότητα ενδιαφέροντα στοιχεία,...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Η επιστήμη πίσω από τους τέλειους κεφτέδες

    Η μαγειρική του τέλειου κεφτέ έχει ξεπεράσει τα όρια της γαστριμαργίας...

    Σπιτικό μελόψωμο: Η πιο νόστιμη επιλογή για το σάντουιτς

    Αφράτο, γλυκό και απόλυτα σπιτικό. Λέξεις που περιγράφουν με...

    Θάνος Κιούσης: Η σύζυγος είναι αυτή που σφραγίζει και βάζει τα όρια

    Ο Θάνος Κιούσης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην...
    Best Shop