Κούγιας για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν έχω τολμήσει να μιλήσω με τους γονείς»

    Ημερομηνία:

    Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα με δεκάδες οικογένειες να ζουν ένα δράμα με την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

    Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει κάποιες από τις οικογένειες θυμάτων και τραυματιών μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1.

    Μεταξύ άλλων, ανέφερε πότε αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη καθώς και το πως θα κινηθεί η διαδικασία για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όποιον ευθύνεται για το τραγικό δυστύχημα.

    Όσον αφορά την παρέμβαση Ντογιάκου ο οποίος τόνισε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ωρεθούν οι ένοχοι όποιοι και αν ειναι αυτοί αναφέρει ότι «η ενέργεια του κ. Ντογιάκου είναι αξιομνημόνευτη. Όλη η διαδικασία, έγκειται στον ανακριτή που θα την αναλάβει».

    Σχετικά με το τι του έχουν πει οι γονείς αναφέρει: «Δεν έχω τολμήσει να μιλήσω με τους γονείς, δεν έχουν συζητήσει το παραμικρό μαζί μου. Περιμένουν σε ένα ξενοδοχείο στη Λάρισα να ταυτοποιηθούν οι σοροί», ανέφερε ο δικηγορος και τόνισε πως οι άνθρωποι, πενθούν και η κατάστασή τους είναι πολύ δύσκολη.

    «Αν κινηθούν γρήγορα οι διαδικασιες, η δίκη θα ξεκινήσει σε έναν χρόνο», ενώ είπε ότι τον είχε προσεγγίσει και ο σταθμάρχης, κύριος κατηγορούμενος τόνισε ακόμη σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η δίκη.

    «Ο κύριος κατηγορούμενος, είναι ο σταθμάρχης και οι κύριοι κατηγορούμενοι, είναι αυτοί που τον επέλεξαν, αν ισχύουν όσα ακούγονται» ανέφερε ακόμη ο δικηγόρος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καρναβάλι των Μικρών – Το Tik Tok γέμισε με παιδικά χαμόγελα και πολύχρωμες στολές

    Ξεχωριστά άρματα, παιδικά χαμόγελα, στολές γεμάτες χρώμα και φαντασία,...

    Τέμπη: Αποχή των δικηγόρων της Πάτρας στις 28 Φεβρουαρίου

    Οι δικηγόροι της Πάτρας, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού...

    ΠΑΤΡΑ: Το μεγαλύτερο καρναβαλικό πάρτι του 2025 θα γίνει την Κυριακή και είναι… πράσινο!

    Το Πατρινό Καρναβάλι και όσοι το υπηρετούν με αγάπη...

    ΠΑΤΡΑ: Κλειστές στις 28 Φεβρουαρίου όλες οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις

    Με αποφάσεις των Διοικουσών Επιτροπών των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων...
    Best Shop